Uppdatering!

Fick klagomål från mamma igår att vi var på dåliga på att uppdatera bloggen så här kommer lite uppdatering. Sen klättringen i torsdags har det blivit en del jobb både på Snow Lion och 7th Heaven. Vi har haft möte med Shelly och hjälpt henne att översätta deras hemsida till bra engelska. I fredags testade vi återigen på nattlivet här i Yangshuo och den här gången festade vi tillsammans med kineserna på West Street! Tidigare har vi letat upp backpackerställen att gå till men nu kände vi att det var dags, och vilken upplevelse! Kineserna var helt galna och verkade väldigt förtjusta i både karaoke och de manliga dansarna som stod för underhållning på nattklubbarna. Klockan slog 2 och uteställena började stänga, men vi kände oss icke redo för hemgång så kvällen avslutades såklart på Monkey Jane med lite beer pong och västerländskt umgänge. Kan säga att jag och Ida ägde skiten ur de andra, vilket för övrigt var temat för kvällen. Vi var kungarna i Yangshuo, dit vi gick var festen. Detta insåg kineserna och vi fick ett helt släptåg efter oss. Nedan finner ni lite bilder, men varnar dock känsliga läsare!

I måndags hade jag en ledig dag så jag och Angela åkte till Guilin för att shoppa. Ida gjorde det kloka valet att inte följa med för att spara in lite pengar. Istället åkte hon och inspekterade båttransporten på Li-floden med viktigt turistfolk här i Yangshuo. Igår var jag och besökte ett tempel med en australiensk grupp. I templet bodde 13 kvinnliga munkar med snaggat huvud och gråa kläder. Vi fick testa på att utöva buddhism, vilket var minst sagt intressant. Vi blev även bjudna på vegetarisk lunch. Ida var tyvärr tvungen att vara hemma då hon har ont i foten. Saknade min resekompanjon, men var kul att träffas senare.

Igår kväll kom den svenska gruppen hit. Klassen som går över oss har producerat en resa till Kina som de nu genomför och ett av deras stopp var då Yangshuo. Det var jätteroligt att möta upp dem och höra om deras resa. Idag är de iväg på en utflykt och vi sitter kvar på hotellet och jobbar med diverse saker. Imorgon ska vi besöka ännu ett bröllop och även hålla i en engelskalektion. Ser ut att bli en bra dag.

Kram på er!

/Jessica


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: