Peking Flygplats

Äventyret börjar lida mot sitt slut…

 

Just nu sitter vi på Pekings flygplats lagom härdade efter en snart 14 timmars väntan på flyget som ska ta oss vidare mot Amsterdam och slutligen till Arlanda. Igår tog vi farväl av Yangshuo och det som varit vårt hem de senaste två månaderna: Snow Lion. Den underbara personalen har blivit lite som vår kinesiska familj, inte minst med tanke på att tjejerna i restaurangen och receptionen kallar oss sina systrar. Det var vemodigt även om vi med största sannolikhet kommer att återvända till Yangshuo inom de närmsta åren.

 

Vår LIA-period har varit otroligt spännande, lärorik och för oss har det varit ett riktigt äventyr. Vi har fått en inblick i den Kinesiska kulturen, lärt oss om detta stora land men också om oss själva och inte minst fått vänner för livet.

 

Vi vill tacka DIG som följt oss under dessa två månader och vi hoppas att du har tyckt det varit intressant. Nu ska vi snart hoppa på nästa flyg och när vi slutligen (efter  40 timmar på resande fot) når våra hem har vi ett sommarlov som väntar. Jessica ska tillbringa sitt på Skövde Turistbyrå men även njuta av en semestertrip till Vimmerby, Västervik och Gränna med sin Alex. Ida ska efter en semestervecka i Spanien jobba på Simrishamn turistbyrå. I augusti börjar vi vårt sista år på SCoTT och framåt oktober blir det åter dags för LIA, men vart, det är inte helt bestämt än…

 

Många kramar Jessica och Ida

Peking 4/6-12


Kommentarer
Postat av: Bo Olander

Huanying nimen hui lai Ruidian!

2012-06-04 @ 11:18:17
Postat av: s

hej tjejer! jag funderar på att söka till skolan nu i höst, kan ni inte berätta lite hur det går till, hur man kan fixa lägenhet, ungefär hur mycket pengar man lägger ut för att studera i Orsa i 2 år osv? :)

Kram

S

2012-06-08 @ 12:26:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: