Undervisning på Kinesisk högstadieskola

 

Managern på det hotell vi just nu befinner oss på jobbar även som lärare på en högstadieskola. Då hon skulle dit och undervisa idag så var vi snabba med att fråga i fall vi möjligtvis skulle kunna få följa med. Det blev mer än så… Vi fick hålla i en hel lektion medans läraren gick iväg och pysslade med annat. Så vi hade en hel högstadieklass som vi skulle undervisa. Vi visste inte om att vi skulle hålla i lektionen förrän vi kom dit, så förberedelserna blev lika med noll. Men vi löste det hela med lite improvisation. Vi började med att berätta om oss och vilka vi var, sen tränade vi engelska med dem. Det hela blandade vi med sång. De sjöng sånger för oss och vi sjöng för dem. Sen lärde vi dem ”Head shoulders knees and toes” , ”My Bonnie” och sist men viktigast ”Små grodorna” ;)

Det var en rolig upplevelse, men nu – Back to bussines och våra broschyrer.

/Ida


Kommentarer
Postat av: Fidde

Hur lät små grodorna?;-) Låter som ni har de fint & kommit helt till er rätta Ida:-)! Ha de fortsatt fantastiskt på er lilla tripp.. Hälsa din kollega! Kram svågern:-)haha

2012-04-14 @ 17:10:38
Postat av: Ida

Hej Fredde!!

Vad kul att du tittar forbi! Sma grodorna lat som vanligt... Den brukar ju sjungas pa midsommarafton sa det var val ungefar samma niva. De trodde dock att vi fatt fnatt nar vi borjade gora rorelserna till. Ta hand om dig o syrran. Kram Ida :)

2012-04-15 @ 07:30:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: