Matkulturen på vårt kära hotell

Vi jobbar ju och bor på Snow Lion, vilket innebär att vi äter samma mat som personalen. Vissa dagar kan det vara riktigt gott och ätligt medans andra dagar (som igår) kan det vara lite si sådär.. Igår var en riktig otursdag i matväg. Till lunch serverades fettbitsgryta och sträva egenplockade blad. Till middag blev det en riktig delikatess i form av nyfångad småfisk och ål i en härligt grummlig soppa. (Obs fiskarna och ålarna var HELA). Personalen är jättegulliga och erbjuder oss att beställa från menyn om vi inte gillar maten. Men, ris funkar alltid och vi tänker som så, att ska vi vara kineser så ska vi.

Något vi däremot håller fast vid så gott det går är frukosten. Då kineserna äter ris i en mysig gegga känner vi att där går gränsen. Idag festade vi med yoghurt med frukt och cornflakes, toast med marmelad, färskpressad apelsinjuice, och pannkakor.

Så mammor och pappor, ta det lugnt – era döttrar klarar sig.
Kram på er Jessica och Ida




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: